Despre noi

Spitalul Idris, administrat de SC HYGEIA CLINIC SRL, se adresează pacienților care se confruntă cu o tulburare psihică de lungă durată printr-o abordare multilaterală și pluridisciplinară.

Servicii

Spitalul Idris își propune să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde, comparabile cu acelea din cele mai moderne clinici psihiatrice din lume.

Dr. Dragoș-Lucian Lucinschi
Dr. Dragoș-Lucian Lucinschimedic primar psihiatru, specializat în psihoterapie integrativă
„Studiile și întreaga mea carieră mi-au întărit convingerea că psihoterapia trebuie abordată având în vedere că întregul este mult mai mult decât suma părților sale și că afecțiunile pacienților pe care îi îngrijesc în Spitalul Idris trebuie privite din perspectivă integrativă: psihologic, cognitiv, emoțional și spiritual.”
Dr. Chirilă Bogdan-Daniel
Dr. Chirilă Bogdan-Danielmedic specialist psihiatru, specializat în psihoterapie integrativă

„Terapia tulburărilor psihiatrice cronice este una complexă, multidimensională, vizând un amplu registru de patologii (schizofrenie, tulburare bipolară, depresie, demențe, etc.), ce ating persoane de toate vârstele și au real impact biologic, psihologic și social. Îmi propun o abordare holistică, personalizată, a fiecărui caz în parte, prin creșterea calității vieții beneficiarilor, stabilizarea terapeutică psiho-farmacologică și asigurarea condițiilor de evaluare și tratament a altor condiții medicale generale asociate.”

Dr. Cătălina Drâmbă
Dr. Cătălina Drâmbămedic primar geriatru, atestat în îngrijiri paliative
„Profesia de medic este o vocație, dar în cazul pacienților din secțiile de psihiatrie accentul cade pe empatie, răbdare, capacitatea de a înțelege și de a cunoaște mintea umană, cu toate particularitățile și dominantele ei. Cred că tocmai asta oferim noi la Spitalul Idris și de aceea suntem speciali.”
Dr. Fochi Mihaela
Dr. Fochi Mihaelamedic primar epidemiologie
„Mulți zâmbesc atunci când le spun că bătrânețea poate fi cea mai frumoasă vârstă a omului, una a seninătății, a înțelepciunii liniștite. Adevărul e că medicina a făcut pași uriași în această direcție, iar vârsta a treia nu mai e una a suferinței și a degradării. Asta credem noi la Spitalul Idris.”
Dr. Chirilă Carmina-Smărăndița
Dr. Chirilă Carmina-Smărăndițamedic primar reumatologie, medic specialist medicină fizică și recuperare, competență în ecografia aparatului locomotor
„O vârstă înaintată vine cu multe probleme de sănătate asociate. Uneori, așa este și stă în abilitatea noastră ca medici să reușim să facem această călătorie cât mai plăcută și cât mai lipsită de dureri posibil. Îmi doresc să aduc alinare pacienților noștri atunci când au nevoie, printr-un tratament personalizat, dar și printr-o vorba bună și un zâmbet.”