CARE & CLINIC

IDRIS

IDRIS

Spitalul Idris își propune să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde, comparabile cu acelea din cele mai moderne clinici psihiatrice din lume. Această afirmație se sprijină pe calitatea specialiștilor și a dotărilor, posibilă doar în regim privat, dar și pe aprecierile pe care le primim de la pacienți și aparținători.

Cui ne adresăm?

Serviciile noastre sunt doar în specialitatea psihiatrie și se adresează pacienților cu afecțiuni cronice cu diverse grade de incapacitate, care au nevoie de îngrijire, supraveghere și tratament în regim de permanență.
Din cele 19 paturi, 4 se află în contract cu CAS Iași (3842/01.08.2021), iar restul sunt în regim privat.

Condiții generale de cazare, tratament, masă și medicamentație

Regimul hotelier este în saloane de două și trei paturi, cu dotare adecvată patologiilor psihiatrice. Camerele beneficiază de baie proprie cu duș, aer condiționat, TV, DVD, conexiune la Internet și frigider. Ele sunt proiectate și dotate pentru a proteja integritatea și sănătatea pacienților: saltele antiescară, buton de panică, mână curentă, senzor și alarmă de fum, acces controlat.

Tratamentul farmacologic și nonfarmacologic

Este stabilit și monitorizat de medic. Medicamentele sunt asigurate de spital pentru patologia psihiatrică.

În funcție de nevoile pacienților, aceștia pot beneficia, sub stricta observație a medicului curant, de servicii de:

Kinetoterapie
terapia prin mișcare

Meloterapie
terapia prin sunete și muzică

Ergoterapie
terapia prin activitate

Oferim trei mese pe zi și o gustare

Menționăm că aspectele nutriționale sunt adecvate tuturor patologiilor, astfel încât meniurile pot fi hiposodate (fără sare), pentru diabetici sau pasate. De asemenea, conținutul caloric al meselor este adaptat necesităților specifice ale fiecărui pacient.